Ziekte van Lyme voorkomen en genezen

teekTekenbeet of andere verdachte insectenbeet opgelopen?

Ziekte van Lyme goed te voorkomen én genezen met Medisch Biomagnetisme

 

 

Enkele feiten over de ziekte van Lyme

  • Wist je dat teken niet alleen Borrelia (de meest bekende veroorzaker van Lyme) kunnen overbrengen maar dat er vaak sprake is van een co-infectie (andere parasitaire, virale, bacteriële en/of schimmel-infectie)
  • Wist je dat de ziekte van Lyme wereldwijd voorkomt en er vele soorten Borrelia bestaan, maar reguliere testmethoden  slechts op de aanwezigheid van enkele Borrelia-stammen testen?
  • Wist je dat Borrelia en gerelateerde co-infecties zowel door teken alsook andere insecten, huis- en knaagdieren en zelfs van mens tot mens overgebracht kunnen worden?
  • Wist je dat een tekenbeet in eerste instantie geen symptomen zoals  rode vlek (erythema migrans), pijnklachten, vermoeidheid hoeven te geven en de besmetting vaak niet (tijdig) na de beet wordt opgemerkt?
  • Wanneer de besmetting tijdig wordt ontdekt kan een antibiotica kuur afdoende zijn.  Bij een langduriger bestaan van de besmetting helaas niet en is een andere grondige aanpak nodig.

co-infecties Lyme

Enkele co-infecties die via  de teek, maar ook ander insect, (knaag)dier of mens overgedragen kunnen worden: Borrelia, Babesia, Ehrlichia, Bartonella, Mycoplasma, Rickettsia.

 

Ziekte van Lyme is te genezen!

Wereldwijd opgetekende patiënten-ervaringen en internationale onderzoeksresultaten hebben de krachtige werking van Medisch Biomagnetisme bij Lyme en andere ernstige chronische aandoeningen inmiddels ruimschoots aangetoond.  Met Medisch Biomagnetisme worden pathogene (ziekmakende) micro-organismen (bacteriën, virussen, parasieten en schimmels) op patiëntvriendelijke wijze binnen korte tijd effectief ontstoord. Daarnaast herstelt Medisch Biomagnetisme de pH-balans en hormonale disfuncties.

Bij Praktijk De Qi van West passen wij deze revolutionaire geneeskunde met veel enthousiasme toe. Het is mogelijk om je preventief te laten scannen en aanwezige besmettingen te ontstoren. Medisch Biomagnetisme is bij reeds vastgestelde ziekte van Lyme en neuro-borreliose effectief in te zetten! Meer informatie over Medisch Biomagnetisme vind je hier.

Snel een afspraak maken? Stuur ons een email of neem telefonisch contact op via tel. 06-14950123. 

Wij zijn aangesloten bij de VBAG. Dit biedt de mogelijkheid op gehele of gedeeltelijke vergoeding via de zorgverzekeraar.

 

Be Sociable, Share!
This entry was posted in Guasha therapie: snel resultaat bij chronische klachten. Bookmark the permalink.