Ziektepreventie en begeleiding

Burn-out

Ziekteverzuim snel en gericht aanpakken, voorkomt dat uw werknemers langdurig uitvallen. Door klachten vroeg te signaleren en in de basis te verhelpen bespaart u veel geld en voorkomt langdurig ziekteverzuim of arbeidsongeschiktheid van uw medewerkers.

 

Veel klachten zoals burn-out, stress, RSI/CANS en migraine ontstaan sluipend en zijn hardnekkig. Het zijn juist de prestatiegerichte, zeer verantwoordelijk voelende medewerkers – de spil binnen uw bedrijf – die vatbaar zijn voor deze klachten. De impact van ziekteverzuim is hierbij zowel voor uw werknemers als voor uw organisatie groot.

Praktijk De Qi van West helpt u graag bij het vroegtijdig signaleren en effectief behandelen van gezondheidsproblemen bij uw werknemers.

Wij bieden  de volgende behandelingen: Medisch Biomagnetisme, Psychosomatische Energetica, Guasha, EFT, Detox coaching en voedingsadviezen volgens de Ayurvedische en traditionele Chinese geneeskunde.

Burn-out, stress, RSI/CANS, migraine, burn-out, chronische pijn, vermoeidheid en talloze andere klachten worden door de diepe werking van op maat afgestemde combinatie-behandelingen binnen zeer korte tijd opgelost. Deze effectieve methode verzekerd u van een optimale begeleiding en een spoedige terugkeer van uw werknemer.

Onze behandelingen zijn tevens preventief inzetbaar. Hierbij valt te denken aan: beter slapen, algehele conditieverbetering en totale ontspanning. Meer vitaliteit, veerkracht en inspiratie als krachtige aandrijvers van uw succesvolle onderneming!

Praktijk De Qi van West ondersteunt u graag bij het behouden of bereiken van een optimale happy & healthy workflow.

Incompany behandelingen De Qi van West

Meer informatie? Wij zijn bereikbaar per email of telefonisch – 06 14 95 01 23 – voor het aanvragen van een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Be Sociable, Share!