Cliëntervaringen

 

Wilma, 48 jaar – Assen
Hallo Els, De PSE homeopatische druppels van jou hebben mij veel gebracht. Het heeft mij veel rust gegeven en mijn angsten onder controle gebracht!

Raymond, 22 jaar – Oss – ASS (autisme spectrum stoornis)
Door de therapie die ik van Els krijg heb ik geen dwanggedachten meer. Ook mijn bewegingsdwang wordt minder. Door de behandeling met de magneten voel ik stress meteen wegtrekken. Ik word heel relaxed van deze behandelingen.

Brenda, Oss – ASS (autisme spectrum stoornis)
Door de therapie van Els voel ik mij veel meer ontspannen en nemen mijn eetbuien af. Ik kan nu weer meer aan en voel me weerbaarder. Ik ben inmiddels ook mogelijkheden voor een baan aan het onderzoeken. Het gaat goed met mij!

Meya, 10 jaar – Zaandam – concentratieproblemen, rusteloosheid en stemmingswisselingen
Moeder van Meya: Na de eerste behandeling voelde Meya zich direct beter en kreeg weer  rust in hoofd en lijf. Afgelopen weken heeft zij zich op school beter kunnen concentreren. De juf ziet ook dat het beter met Meya gaat. Ze vertelde ons dat Meya in de  klas rustiger is en zich beter kan focussen. 

Broer Meya – ADHD
Moeder: Dit was het laatste redmiddel alvorens we Ritalin in zouden zetten. Na twee behandelingen bij Els is dat nu niet meer nodig! Zelf zegt hij: ‘Het lijkt wel of mijn hoofd leger is. Er is rust in mijn hoofd. Ik wordt nog wel eens boos, maar ik kan het nu stoppen’.

André, 44 jaar – Amsterdam – depressief
Afgelopen 15 jaar is er veel gebeurd in mijn leven. Relatie stukgelopen, veel ziek geweest en huis kwijt geraakt. De laatste jaren heb ik vooral op antidepressiva geleefd en ook allerlei drugs gebruikt. De medicijnen hielpen me niet echt, ik voelde me steeds beroerder worden.

Via via kwam ik bij Els terecht. We hebben gesprekken samen en ik krijg behandelingen met magneten. Je ligt dan relaxed op een massagetafel met magneten op je hoofd en soms ook op een andere plek. Meestal val ik in slaap, terwijl ik normaal nooit snel in slaap val. Na de behandeling voel ik me lichter, alsof er iets zwaars is weggevallen en ben ik erg ontspannen. Ik begin me langzaam weer ok te voelen en ook mijn zucht naar alcohol en andere middelen wordt minder. De magneetbehandelingen bij Els ga ik voorlopig volhouden want ik voel dat het me goed doet en dat ik weer omhoog aan het krabbelen ben.

Rob, 23 jaar – Oss – ASS (Autisme spectrum stoornis) 
Ondanks dat er nog wel vaak stressvolle dingen gebeuren blijf ik me nu veel rustiger voelen. Door de behandelingen bij Els kan ik nu veel meer hebben en wordt ik niet zo snel meer boos.

Mira, 45 jaar – Zaandam – vitiligo
Al enkele malen heb ik bij Els een medisch biomagnetisme-behandeling ondergaan. Ze heeft inmiddels meerdere bacteriën en virussen in mijn lichaam getraceerd en onschadelijk gemaakt, puur en alleen door middel van magneten. Zo had ik last van beginnende vitiligo; een aandoening waarbij je huid pigment verliest en er witte plekken op de huid ontstaan. In korte tijd had ik meerdere witte plekken op mijn huid gekregen, maar na één behandeling bij Els is het aantal plekjes niet meer toegenomen. De witte plekjes lijken zelfs weer wat pigment te krijgen. En wat ook heel fijn is; het is een volledig relaxte en pijnloze behandeling!

Jan, 44 jaar – Bleiswijk – behoefte aan meer (basis)energie
Gisteren heb ik een behandeling Medisch Biomagnetisme ontvangen bij Praktijk De Qi van West. Zeer blij ben ik met de behandeling van mevrouw Jadoenathmisier Raatgever. Mijn ogen, oren, een groot aantal organen, spieren en chakra’s werden behandeld met magneten. Tijdens de behandeling voelde ik me heel ontspannen en verlaagde de aanwezige druk op mijn ogen. Het common cold virus werd gelijk vernietigd net als de streptokokken en een hele lijst met andere problemen. Mijn energieniveau is nu veel hoger. Ik voel me vitaal, een ander mens. Een aanrader voor iedereen, veel mensen zal ik over u gaan vertellen. Met vriendelijke groeten, Jan.

Noor, 54 jaar – Leiden – neuroborreliose
Mijn behandeling met Medisch biomagnetisme startte nadat een vriend mij op de hoogte had gebracht van deze nieuwe methode om o.a. bacteriële infecties te bestrijden. Hij wist dat ik al jaren leed aan de ziekte van Lyme, ook had ik eerder de diagnose MS gehad. Na langdurig antibioticagebruik was ik toch niet zodanig hersteld dat ik veel kon doen of me kon begeven in openbare ruimtes. Een van de klachten is hyperacusis, tinnitus en de snelle overprikkeling van het zenuwstelsel; niet alleen door geluid maar ook door bewegingen om me heen, licht, geur etc. Het feit dat ik Laagfrequent geluid hoor werkt niet mee aan de mogelijkheid om ontspanning of rust te vinden, sterker nog het is uitermate pijnlijk.

Na de behandeling met biomagnetisme  heb ik wat aantekeningen gemaakt van mijn ervaringen. Deze wil ik graag doorgeven. 10 oktober 2014 De eerste behandeling van Els met magneten op het lichaam. Ik voel de magneten goed wanneer ze op mijn hoofd geplaatst worden. Er is vrijwel directe ontspanning in het hoofd. Ze worden neergelegd op de meest pijnlijke plekken op het hoofd waar ik zelf ook vaak probeer te ontspannen. Eindelijk verlies ik de klem op mijn kaken. Gevonden worden o.a. Borrelia, Babesia, Mycoplasma. Voor het eerst is het rustig in het hoofd en is er de mogelijkheid om het Laag frequent Geluid(LFG) te verdragen. Wanneer ik naar huis ga ervaar ik een stilte die ik in zeven jaar tijd niet meer heb ervaren en langzaam dringt het tot me door dat ik het geluid in mijn hoofd nauwelijks meer hoor.

11 oktober 2014 Heerlijk diep geslapen in die ontspanning bleef tot de volgende ochtend. Nog steeds is er wel de mogelijkheid om contact te maken met het hele hoofd. Ben wel zeer gevoelig voor geluid, maar meer zoals het begon in 2007. Alles voelt anders, de batterij mieren en bewegingen in het hoofd is vrijwel weg. Homeopathische middelen tegen Lyme die ik al tijden gebruik werken sterker alsof ze als nieuw worden ervaren in het lichaam. Alles voelt als nieuw! Een nieuwe status. De klem is van de kaken en ik kan beter slikken, slikken als een reflex en niet omdat ik duw en denk. Ik durf het bijna niet te geloven maar misschien is dit een manier om te genezen. Noor   

          

Melanie, 19 jaar – Maarssen – migraine
De afgelopen 5 jaar heb ik regelmatig last gehad van heftige migraine. Ik gebruikte veel aspirine en heb vele specialisten bezocht, maar niets hielp. Nu, ben ik al een half jaar migraine vrij, nadat ik afgelopen augustus één behandeling van Els heb gekregen!

Joke, 31 jaar – Den Haag – fibromyalgie
Ben zo blij dat ik Els en haar praktijk ontdekt heb! Nu al na drie behandelingen merk ik verschil. Afgelopen weken weer eindelijk sinds jaren goed geslapen en ook de kramp in mijn benen is weg. Na jaren tobben met mijn gezondheid i.v.m. fibromyalgie ben ik nu dankzij Guasha bij praktijk De Qi van West weer op de goede weg en ga met veel vertrouwen mijn toekomst tegemoet.

Deborah, 40 jaar – Haarlem – tennisarm (vioolarm)
Na ruim een jaar pijnklachten rondom mijn elleboog en onderarm gehad te hebben – een vioolarm – ben ik binnen enkele Guasha sessies en detox adviezen van Els nu pijnvrij en kan weer ongehinderd volop spelen! Had ik van deze therapie maar eerder geweten, echt een aanrader!

Ines, 36 jaar – Amsterdam – fibromyalgie                                                                     Sinds ik bij praktijk De Qi van West Guasha therapie krijg, heb ik gemerkt dat mijn fibromyalgie-klachten sterk zijn verminderd.  Ik heb meer energie en voel me meer ontladen. Ik heb naast Guasha therapie ook voedingsadviezen van Els gekregen en door daarmee aan de slag te gaan ben ik ook afgevallen. Wat mij opvalt is dat mijn hang naar bepaalde voedingsmiddelen die mij klachten bleken te bezorgen is verdwenen en dat ik ook niet constant meer dorst heb. Ik zit beter in mijn vel en voel sneller aan waar mijn lichamelijke en geestelijke grenzen liggen. Ik voel me energieker, krachtiger en evenwichtiger.

Mirte, 41 jaar – Zaandam – bekkenpijn & tennisarm
Al in 2005 heb ik kennis gemaakt met de guasha-behandelingen van Els. In die tijd heeft zij mij behandeld in verband met ernstige bekkenklachten. Al na één behandeling was de pijn verminderd en na ongeveer drie behandelingen bleef de pijn weg. In het begin moest ik wel even wennen aan de rode plekken die ontstaan na een behandeling, maar tegelijkertijd geven die plekken ook aan dat er iets niet goed is in het lichaam. Na enkele behandelingen werd het aantal rode plekken steeds minder en voelde ik me duidelijk beter. Ook is het prettig dat Els goed uitlegt wat er gebeurt tijdens een guasha-behandeling en hoe je lichaam op alles reageert.

Afgelopen jaar heeft Els mij weer meerdere malen behandeld, o.a. voor een tennisarm waar ik al 9 maanden veel pijn van ondervond. Al na drie behandelingen was de pijn volledig weg en was mijn arm hersteld. Mede door die laatste ervaring is mijn vertrouwen in de werking van guasha alleen maar toegenomen.

Jeanette, 39 jaar – Amsterdam – pijn rondom bekkengebied
In een krantenartikel las ik over Els Jadoenathmisier en haar Guasha praktijk De Qi van West. Omdat ik klachten rondom het bekkengebied had maakte ik, met enige scepsis, een afspraak. Els maakte op mij direct een warme en werkelijk geïnteresseerde indruk. Ze vroeg me (letterlijk) het hemd van het lijf en stelde een diagnose. Daarna ging ze over tot de behandeling met de jadesteen. Gek genoeg waren er plekken op mijn lichaam waar het schrapen wat gevoeliger, maar tegelijkertijd ook prettig voelde. Kennelijk was de behandeling op deze plekken hard nodig. Met veel nazorg en goede tips vertrok ik naar huis. Diezelfde middag sliep ik veel en was ontzettend moe. Het ontgiften was begonnen. De volgende dag merkte ik direct minder pijn in het bekkengebied. Ik weet dat er voor mijn (chronische) klacht nog een paar behandelingen nodig zijn. Het fijne is dat ik nu wel al stukken beter slaap, mijzelf fitter voel en de pijn in mijn rug en bekken aanzienlijk is afgenomen. Els heeft mij inmiddels heel veel adviezen gegeven die bij mij passen. Ze is echt een behandelaar met een groot hart. Bovendien is zij kundig. Niet alleen op het gebied van Guasha, maar ook op het gebied van gezondheidstips in het algemeen. Het beter maken van haar cliënten staat duidelijk voorop. Ik ben ontzettend blij met het proces dat we zijn ingegaan en beveel haar zeker aan!

Patrick – Assendelft – bijholte ontsteking
Na een voedselvergiftiging kreeg ik last van mijn voorhoofdholtes. Na de Guasha behandeling en het toepassen van Detox producten van Praktijk De Qi van West was de holteontsteking binnen twee dagen weg en voelde ik me weer lekker.

Agnes – Amsterdam – heupklachten & migraine
Mijn naam is Agnes en ik ben een aantal jaren geleden bij Els terecht gekomen voor een behandeling met stenen. Nu weet ik dat dat een Guasha-behandeling is, toen was ik op zoek naar een alternatief voor de fysiotherapeut. Mijn klachten waren vooral een constante erg zere heup en ik had migraine. Waar die pijn vandaan kwam wist niemand … en ik raakte er in die tijd van overtuigd dat pijn ook letterlijk in je hoofd kon zitten.

Els heeft me toen goed geholpen, ik kreeg na de behandeling verkleuringen op de heup, maar die waren binnen een paar dagen weer verdwenen. Daarna trok de pijn helemaal weg, ik kon beter lopen en voelde me veel energieker. Ook de migraine trok weg!

Pasgeleden hebben we  weer een nieuwe afspraak gemaakt vanwege nieuwe klachten. Wat mij altijd opvalt aan Els is de rust die ze uitstraald. Ze praat vakkundig over haar vak maar in duidelijke taal, je begrijpt wat ze zegt. Ze “zweeft” niet maar staat met beide benen op de grond en in het leven. Als je bij haar thuis komt merk je dat die rust en die wereld heel goed bij elkaar komen.

Je krijgt een soort vakantiegevoel terwijl de wereld gewoon doordraait, er werd bijvoorbeeld aan de weg gewerkt en er reed een politieauto met loeiende sirene langs. Maar binnen heerste er een vertrouwenwekkende rust en landelijke sfeer. Els heeft een heerlijke behandelkamer; rustig, koel blauw met een behandeltafel en een massagestoel. Het ruikt er prettig naar de kruidige olie die ze bij de massage gebruikt. Ik ben op de stoel gaan zitten omdat de klachten nu in mijn nek en rug zitten. Ik word gemasseerd met een jade-kleurige steen. Er word olie op mijn rug gedaan en de stenen glijden daar makkelijk overheen. Ik voel de massage heel intens, sommige plekken zijn best wel gevoelig, een beetje branderig, maar het is geen naar gevoel…ik voel dat er gewerkt wordt aan mijn pijn. Alles is rustig om me heen en Els legt uit wat ze ziet en wat de stenen doen. Ook constateert ze lever meridiaan blokkades die de oorzaak blijken van veel van mijn klachten. Het is dan ook duidelijk dat ik daaraan moet werken, ik krijg naast de behandeling voedingsadvies en advies over supplementen.

Ik ben nu een week verder en heb wel even een dip gehad…maar dat waren twee dagen en nu voel ik me prima. Ik heb energie, geen pijn in mijn nek meer, geen hoofdpijn en alle echte blauwe plekken en snijwondjes ( ik doe ambachtelijk werk) gaan sneller dicht en trekken weg. Ik voel me geestelijk stabieler en kalmer. Blijkbaar is er ook een deel stress weggetrokken. Els heeft me goed uitgelegd wat de behandeling deed, wat ik aan levensstijl moet veranderen en hoe ik dat kan doen. Ik ben langzaam maar zeker een vrij en blij mens aan het worden in harmonie met lichaam en ziel.

Be Sociable, Share!